24 Kekse II: Day 11: Zuckerschock am Punschstand // Sugarhigh at the punch stand
Frau Zuckerguss | Sonntag, 11. Dezember 2011 | Kommentare: 0
Was macht man als engagierter Weihnachtsfreund mindestens einmal in der Saison? Richtig: eine Punschhütte mit Freunden öffnen. Frau Tortingers und mein Tag hat oft mehr als 24 Stunden und daher bringen wir auch hierfür neben all der Keksbäckerei gerne Zeit auf. Abgesehen davon: was Zucker enthält muss auch Zuckerguss ausschenken, es gab daher kein entrinnen.
Being totally engaged in christmas, it has to happen once a season: opening a punch stand with friends. Yes indeed, Frau Tortingers and my day often has more than 24 hours. That's why next to baking all the cookies, we also have time for that. Plus: everything including sugar has to be served by a Zuckerguss. That's why...
Die zwei charmantesten Damen von der Punschhütte: Frau Beerenpunsch und meine Wenigkeit // the most charming ladies of the punch stand: Frau Beerenpunsch and myself |
Wo ein Punschstand da auch Gäste - und was für welche! // Punch stand with charming guests |
After so much punch and salty breads with spread I needed chocolate. ´So I was cutting stem ginger and orange in sugar for a real Christmas Chocolate Bar, warmed the chocolate to exactely 37°C and put it in forms.
Nur keine heiße Schokolade verwenden // never use hot chocolate for this |
Das Ergebnis kann sich schmecken lassen // The result is tasty!!! |
After so much chocolate it's the right time for a punch or a glögg.
One for you - one for me :) |
Eure Frau Zuckerguss
Rezept:
Recipe:
200g dunkle Schokoladenkuvertüre, 200g Milchschokoladenkuvertüre, 50g kandierter Ingwer gehackt, 100g Orangeat
200g dark Chocolate, 200g Milkchocolate, 50g stem ginger, 100g orange in sugar
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